SP - Srbija na Amere u četvrtfinalu!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP - Srbija na 'Amere' u četvrtfinalu!

Vaterpolo reprezentacija Srbije saznala je ime rivala sa kojim će se boriti za plasman u polufinale Svetskog prvenstva koje se održava u Kazanju.

Srpski reprezentativci obezbedili su sebi nešto više vremena za pripremu četvrtfinalne utakmice na Svetskom prvenstvu u Kazanju pošto su u grupnoj fazi ostvarili sve tri pobede.

"Delfini" su bez presije u nedelju mogli da posmatraju duel >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svojih potencijalnih rivala i da sa strane uvide mane i vrline reprezentacija Brazila i Amerike.

Sjedinjene Američke Države savladale su Brazil rezultatom 7:3 (2:0, 1:1, 1:1, 3:1) u susretu osmine finala pa će u narednoj rundi takmičenja odmeriti snage sa reprezentacijom Srbije.

Reprezentacija koju sa klupe predvodi bivši selektor Srbije Dejan Udovičić bolje je otvorila duel sa Brazilom a tačku na trijumf stavila je odličnom igrom u poslednjoj deonici.

Najefikasniji pojedinac u redovima pobedničkog sastava bio je doskorašnji član Crvene zvezde Džon Man koji je postigao tri gola u trijumfu Amerikanaca. Luka Kupido i Bret Bonani postigli su po dva gola.

Za reprezentaciju Brazila po jedan gol su postigli Bernardo Gomes, Felipe Perone i Gustavo Gimaraeš.

Četvrtfinalni susret između selekcija Srbije i Amerike zakazan je za 4. avgust od 20.30 po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.