Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SC ‘GALE MUŠKATIROVIĆ': Zvezdi smo omogućili reprogram, ali pare nismo dobili!

Uprava sportskog centra “Milan Gale Muškatirović” danas je izdala saopštenje u kom se navodi da Vaterpolo klub Crvena zvezda nema nijedan ugovor o zakupu termina na bazenu, kao i da nema zakupljenu poslovnu prostoriju i da će zbog “nasilnog okupiranja” iste biti prijavljeni nadležnim organima.

U saopštenju koje je preneo Žurnal se navodi da crveno-beli u kontinuitetu duguju novac još >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od 2011. godine koji varira od četiri do devet miliona dinara i da je SC “Gale Muškatrović” Zvezdi zimi davao besplatne termine sa obavezom da se plate konunalne usluge, ali i to nije regulisano.
- VK Crvena zvezda je omogućen reprogram dugovanja koji je potpisan 2014. godine, a koji taj klub nije izmiravao. U skladu sa ugovorom, SC “Milan Gale Muškatirović” aktivirao je menice kao sredstvo obezbeđenja – piše u saopštenju.
The post SC ‘GALE MUŠKATIROVIĆ': Zvezdi smo omogućili reprogram, ali pare nismo dobili! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Zvezda nije izmirivala obaveze, od 2011. duguje"

Izvor: B92, 08.Jul.2015

SC Milan Gale Muškatirović izdao je saopštenje u kojem se navodi da vaterpolo klub Crvena zvezda duguje tom sportskom centru u kontinuitetu od 2011. godine...Dug varira od četiri do devet miliona dinara...Osim toga, u saopštenju se navodi da je crveno-belima omogućen reprogram dugovanja, a koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.