Remi vaterpolista Srbije i Crne Gore na otvaranju SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2019, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi vaterpolista Srbije i Crne Gore na otvaranju SP

Vaterpolo reprezentacija Srbije remizirala je sa Crnom Gorom 10:10 (4:3, 2:2, 2:4, 2:1), na startu Svetskog prvenstva u Južnoj Koreji.

Podmlađen tim Dejana Savića, sa čak sedmoricom debitanata, protiv favorizovanog rivala imao je tri gola prednosti u prvom poluvremenu, ali je na kraju morao da spasava remi tako što je Strahinja Rašović pogodio 12 sekundi pre zvuka sirene.

Najefikasniji na meču bili su Dušan Mandić i Strahinja Rašović sa po četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gola, dok su na drugoj strani po dva dali Mlađan Janović, Bogdan Đurđic, Draško Brguljan i Aleksandar Radović.

Srbija naredni meč u sredu igra protiv Južne Koreje od 13.30 po našem vremenu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Remi vaterpolista Srbije i Crne Gore na otvaranju SP

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2019

​Vaterpolo reprezentacija Srbije remizirala je sa Crnom Gorom 10:10 (4:3, 2:2, 2:4, 2:1), na startu Svjetskog prvenstva u Južnoj Koreji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.