Radnički u Kikindi započinje borbu za titulu

Izvor: KGsport.info, 11.Apr.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički u Kikindi započinje borbu za titulu

Vaterpolisti Radničkog, nakon osvajanja trećeg mesta u regionalnoj Triglav vaterpolo ligi, okreću se domaćem šampionatu i četvrtfinalnom duelu plej-ofa sa kikindskim ŽAK-om.
Prva utakmica biće odigrana u Kikindi, u subotu, od 19 sati, a plasman u polufinale obezbediće ekipa koja ostvari bolji rezultat posle dve utakmice.
Radnički je osvajanjem nacionalonog Kupa ispunio ovosezonski cilj, ali nema sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << da će izabranici trenera Uroša Stevanovića pokušati da se domognu i titule šampiona Srbije.
Kikinđani su u ligaškom delu Prve A lige Srbije osvojili četvrto mesto ostvarivši sedam pobeda, remi i šest poraza.
U međusobnim duelima ovih rivala, Kragujevčani su bili i više nego ubedljivi, slavivši svaki put dvocifrenom razlikom.
Ukoliko eliminišu Kikinđane, vaterpolisti Radničkog igraće u polufinalu sa boljim iz duela Banjica – Vojvodina, a sastaju se još Nais – Crvena zvezda i Stari grad – Partizan.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.