Radnički desetkovan, Stevanović tvrdi: Zvezda je apsolutni favorit

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 14:45

Radnički desetkovan, Stevanović tvrdi: Zvezda je apsolutni favorit

“Majstorica” za plasman u finale vaterpolo Superlige Srbije.

Vaterpolisti Radničkog u sredu od 20.30 časova biće gosti Crvene zvezde u trećem odlučujućem meču polufinalne serije plej-ofa Superlige.

Crveno-beli su slavili u prvoj utakmici (12:10), ali su Kragujevčani u revanšu na svom bazenu pružili jednu od najboljih partija u sezoni i izborili treću utakmicu (9:8).

Trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović je izjavio pred “majstoricu” >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su beogradski crveno-beli apsolutni favoriti u sredu.

- Pre svega, sami smo krivi što majstoricu igramo u Beogradu, a ne u Kragujevcu. Porazima u poslednja dva kola ligaškog dela prvenstva, od Zvezde i Šapca smo došli sami u tu situaciju - rekao je Stevanović.

Trener Radničkog ističe da je Zvezda u sjajnoj formi od Nove godine i osvajanja Kupa Srbije.

- Igraju odlično, pogotovo na svom bazenu i bili bi favoriti i da smo kompletni, a ovako su definitivno apsolutni favoriti. Ipak, mi se nećemo predati, pokušaćemo da ih iznenadimo i da pružimo daleko više od svog maksimuma, ali će nam trebati i njihov loš dan kako bismo izborili finale - istakao je Stevanović.

Podsetimo, Radnički će biti oslabljen za Josipa Vrlića i Luku Pljevančića koji su zadobili teže povrede u subotnjem meču u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.