Rađen odustao od saslušanja u Lozani

Izvor: Blic, 10.Jun.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rađen odustao od saslušanja u Lozani

Srpski vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen neće putovati u Lozanu na saslušanje Antidoping odbora Svetske plivačke federacije.

Rađen je zamolio članove tročlane komisije da mu saopšte do kog datuma mora pismeno da se izjasni zbog pozitivnog testa na kokain, prenose Novosti.

On je bio pozitivan prilikom testiranja 17. februara ove godine posle utakmice Svetske lige između Španije i Srbije u Madridu, a kazna je stupila na snagu od 18. maja i trajaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do konačne odluke FINA.

Srpski vaterpolista mogao bi da završi karijeru, jer mu prema novim pravilima preti četvrogodišnja suspenzija. Rađen je letos prešao u Olimpijakos iz Crvene zvezde, a prethodno je igrao za Vojvodinu, Partizan i Hios.

U klupskoj konkurenciji osvojio je 17 trofeja, a sa oba beogradska večita rivala bio je prvak Evrope.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je 17 medalja, od čega dve bronzane olimpijske (Peking i London), četiri na šampionatima Evrope (dve zlatne) i dve na prvenstvima sveta (jedna zlatna). Svetsku ligu osvojio je pet puta, a po jednom Mediteranske igre i Univerzijadu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.