Izvor: Magyar Szó, 22.Avg.2014, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predaja Senćanske hale sportova u oktobru

Predaja Senćanske hale sportova u oktobru Magyar Szó online

2014. augusztus 22., 19:11

0

Zbog obilnih padavina radnici subotičke firme Javornik su otprilike dve nedelje obustavili izvođenje radova na senćanskoj hali sportova, ali je prošle nedelje već nastavljena izgradnja kanalizacije, vodovoda i parkirališta – izjavio je Viktor Varga, savetnik za razvoj privrede, poljoprivrede i ekologiju pri senćanskoj lokalnoj samoupravi. Dodao je da će građani >> Pročitaj celu vest na sajtu Magyar Szó << krajem oktobra moći da koriste usluge hale sportova.

Varga se osvrnuo i na rušenje objekta koji koristi vaterpolo klub, naglašavajući da je zgrada u vlasništvu opštine i da je već na početku gradnje hale sportova bilo jasno da će ovaj objekat morati da se ruši. Naglasio je da su tada sa Fondom za kapitalne investicije potpisali ugovor na osnovu kojeg će se za potrebe kluba izgraditi nova zgrada, ali je Fond prošle godine, pozivajući se na materijalne razloge, odustao od već ugovorene obaveze. Zbog toga će vaterpolisti dobiti mesta u hali sportova posle predaje objekta, a do tada im je data na raspolaganje zgrada nekadašnjeg Pionirskog doma i jedne zgrade u Senti.

Értékelem a cikket:

0 - Tetszik a cikk      0 - Nem tetszik a cikk
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Magyar Szó...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.