Izvor: Beta, 15.Mar.2010, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozorištem i utakmicom do pravih vrednosti

BEOGRAD, 15. marta 2010. (Beta) - Predstavom u Narodnom pozorištu "Pokojnik" i vaterpolo utakmicom Svetske lige izmedju Srbije i Rumunije biće podržana dobrotvorna akcija "Negujmo prave vrednosti", najavili su u ponedeljak organizatori.

Upravnik Narodnog pozorišta Božidar Djurović istakao je da saradnja sa Vaterpolo savezom Srbije i "Našom Srbijom" traje već šest godina. "Narodno pozorište ima obrazovni, pozorišni i misionarski zadatak. Negujmo prave vrednosti zbog mladih, zbog dece", rekao je Djurović na konferenciji za novinare.

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Velibor Sovrović naglasio je da VSS nije uspešan samo u sportu, već da je spreman da pomogne "ovakve akcije". Predstava "Pokojnik" biće izvedena u ponedeljak uveče, a utakmica Svetske lige izmedju Srbije i Rumunije u utorak u 18 sati na bazenu na Tašmajdanu . Sredstva prikupljena akcijom namenjena su za realizaciju planova i programa Vaterpolo saveza Srbije i projektu "Škola prijateljstva 2010".

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.