Pogledajte kako je bilo na dočeku hrvatskih vaterpolista

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je bilo na dočeku hrvatskih vaterpolista

Nekoliko desetina hiljada Zagrepčana dočekalo je na Trgu bana Jelačića vaterpolo reprezentaciju Hrvatske koja je na Svetskom prvenstvu u Budimpešti osvojila zlatnu medalju pobedom nad Mađarskom u subotu u finalu - 8:6.

- Stvarno smo osećali vašu podršku i to nam je dalo dodatnu snagu u trenucima kada je bilo najteže. Pobedili smo sve najbolje ekipe sveta i zaslužili ovu pobedu - rekao je kapiten Sandro >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Sukno.

Selektor "barakuda" Ivica Tucak bio je presrećan.

 Oduševljeni smo ovim dočekom i hvala vam na tome. Ako smo vas barem na trenutak ili delić sekunde učinili srećnijim nego ste to bili juče, onda smo i mi srećni - rekao je Tucak.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.