Počele pripreme vaterpolista Srbije

Izvor: Beta, 17.Dec.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele pripreme vaterpolista Srbije

BEOGRAD, 17. decembra 2011. (Beta) - Vaterpolo reprezentacija Srbije okupila se u subotu u Beogradu i počela pripreme za Evropsko prvenstvo koje će se od 16. do 29. januara održati u Ajndhovenu, u Holandiji.

Izabranici selektora Dejana Udovičića prisustvovaće u nedelju otvaranju bazena u Kragujevcu, 24. decembra odigraće revijalnu utakmicu sa selekcijom Fakulteta organizacionih nauka, a od 26. do 30. decembra treniraće u Holandiji.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Kragujevac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počele pripreme za EP

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2011

Reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu i počela pripreme za Evropsko prvenstvo koje će se od 16. do 29. januara održati u Ajndhovenu, u Holandiji.. . Igrači selektora Dejana Udovičića prisustvovaće otvaranju bazena u Kragujevcu, 24. decembra odigraće revijalnu utakmicu sa selekcijom Fakulteta...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Počelo “kovanje” medalje

Izvor: RTS, 17.Dec.2011

Delfini su se okupili, misija Ajndhoven, cilj medalja na Evropskom prvenstvu. Vaterpolo reprezentacija Srbije počela je u Beogradu pripreme za Evropsko prvenstvo koje će se od 16. do 29. januara održati u Ajndhovenu, u Holandiji. Održana Skupština Vaterpolo saveza Srbije...Izabranici selektora Dejana...

Nastavak na RTS...

Srbija "zaplivala" ka novoj medalji (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 17.Dec.2011

Vaterpolo reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu i počela pripreme za Evropsko prvenstvo koje će se od 16. do 29. januara održati u Ajndhovenu, prenosi Beta.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.