Planule karte za Srbija  Rusija

Izvor: B92, 15.Jun.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planule karte za Srbija " Rusija

Sve karte za prijateljsku utakmicu reprezentacija Srbije i Rusije, kojim će 17. juna svečano biti otvoren novi bazen u Šapcu, prodate su za nepun sat.

Tribine šabačkog bazena predviđene su za 500 gledalaca, a za najavljeni spektakl postavljene su i montažne tribine za još 450 gledalaca.

Meč protiv vaterpolista Rusije prvi je međunarodni meč šabačkih vaterpolista nakon raspada Državne zajednice Srbije i Crne Gore, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vaterpolo klub Šabac nastupao u prvoj ligi.

Posle raspada Srbije i Crne Gore šabački vaterpolisti su ispali iz elitnog ranga takmičenja, a bazen je zatvoren zbog tehničkih problema.

Rekonstrukcija bazena, posle desetak godina propadanja, urađena je novcem obezbeđenim prodajom obveznica lokalne samouprave i koštala je 245 miliona dinara bez PDV.

Otvaranje bazena obeležiće i promocija šabačkih vaterpolista koji su uspeli ponovo da uđu u elitni rang iako su sve utakmice igrali u drugim gradovima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.