POSLE MESEC DANA BORBE: Reprezentativac Srbije konačno pobedio koronu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 13:43

POSLE MESEC DANA BORBE: Reprezentativac Srbije konačno pobedio koronu

Dva puta je bio pozitivan.

Srpski vaterpolo reprezentativac Draško Gogov, posle više od mesec dana, oporavio se od korona virusa.

PSŽ je posle drame protiv Atalante postao prvi polufinalista Lige šampiona, a večeras (21.00), takođe u Lisabonu, za prolaz među četiri najbolja bore se RB Lajpcig i Atletiko Madrid. Kvota na keca je 3,60, iks je 3,10, a dvojka 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Atletiko Madrid.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Vaterpolo savez Srbije objavio je 28. juna da je Gogov zaražen virusom Covid-19, a posle dva pozitivna testa, bivši vaterpolista Partizana i Triestine dobio je negativan nalaz.

- Negativan sam, hvala Bogu. Konačno - rekao je Gogov Tanjugu.

Gogov će sledeće sezone nastupati za VK Novi Beograd 11. april.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gogov se oporavio od koronavirusa

Izvor: RTS, 13.Avg.2020

Srpski vaterpolo reprezentativac Draško Gogov, posle više od mesec dana, oporavio se od koronavirusa. . Vaterpolo savez Srbije objavio je 28. juna da je Gogov zaražen koronavirusom, a posle dva pozitivna testa, bivši vaterpolista Partizana i Triestine dobio je negativan...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.