Odbijena žalba Radničkog

Izvor: Beta, 30.Jan.2014, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijena žalba Radničkog

BEOGRAD, 30. januara 2014. (Beta) - Takmičarski odbor Vaterpolo saveza Srbije (VSS) odbio je u četvrtak žalbu Radničkog iz Kragujevca i tako registrovao finalnu utakmicu Kupa Srbije izmedju Crvene zvezde i Radničkog rezultatom 12:11.

"Na osnovu analize snimka, utvrdjeno je da je Denis Šefik šutirao ka golu Zdravka Radića neposredno pre zvuka sirene >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << kojom se označava kraj utakmice. Taj deo žalbe Radničkog je mogao da se podvede pod materijalnu povredu pravila", navodi se u saopštenju VSS.

VK Radnički je po završetku finalnog duela zatražio ponavljanje meča smatrajući da je došlo do materijalne povrede pravila.

Zvezda je u poslednjoj sekundi utakmice pobedila sa 12:11 golom Šefika preko cele dužine bazena.

"Drugi deo žalbe koji se odnosio na nepropisno izvodjenje udarca od strane Šefika je takodje odbijen jer, po Pravilniku, ovakve odluke ne mogu biti predmet žalbe jer predstavljaju slobodno sudijsko uverenje", piše u saospstenju.

Takmičarski odbor je odlučio i da suspenduje sudije tog meča Nenada Golijanina i Željka Ragaču na najmanje pet utakmica, a ta kazna može da bude i veća.

VK Radnički imao pravo žalbe Arbitraži Olimpijskog komiteta Srbije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vaterpolo: Odbijena žalba Radničkog, Zvezdi ostaje Kup

Izvor: Studio B, 30.Jan.2014

Takmičarski odbor Vaterpolo saveza Srbije odbio je u četvrtak žalbu Radničkog iz Kragujevca i tako registrovao finalnu utakmicu Kupa Srbije između Crvene zvezde i Radničkog rezultatom 12:11. .."Na osnovu analize snimka, utvrđeno je da je Denis Šefik šutirao ka golu Zdravka Radića neposredno...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.