OI: Crna Gora u polufinalu

Izvor: N1 televizija, 16.Avg.2016, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI: Crna Gora u polufinalu

Crna Gora je izborila plasman u polufinale Olimpijskih igara u vaterpolu posle pobede protiv Mađarske. Nakon trilera koji je doneo sve lepo što vaterpolo može da pruži, puleni Vladimira Gojkovića slavili su posle boljeg izvođenja peteraca.

U regularnom delu pritiv Mađara bilo je 9:9. Usledio je penal ruleu a razliku je napravio fenomenalni golman Miloš Šćepanović deono prevagu na tasu Crne Gore koja je na kraju slavila sa 13:11.

Pomenuti Šćepanović >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je bdbranio je dva peterca (Vamošu i Hošnjanskom), a Vjekoslav Pasković u petoj seriji matirao Dekera i donio "ajkulama" drugi plasman u polufinale Olimpijskih igara nakon Pekinga 2008. godine. Crna Gora će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Brazil vs Hrvatska.

Ako Srbija pobedi Španiju, a nadamo se da hoće, lako je moguće da u finalu Olimpijskih igara, gledamo reprizu iz finala Evropskog šampionata, na kojem je u Beogradu Srbija bila bolja od Crne Gore.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.