Nikola Jakšić: Vidim da mnogi ne veruju, ali su naše ambicije uvek iste

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 14:38

Nikola Jakšić: Vidim da mnogi ne veruju, ali su naše ambicije uvek iste

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Nikola Jakšić rekao je da je Španija prvi favorit na predstojećem Svetskom prvenstvu u Fukuoki.

"Vidim da mnogi ne veruju, ali su naše ambicije uvek iste. Idemo da budemo najbolji, da osvojimo medalju. Ogroman je motiv, želja da se u svakoj utakmici da maksimum. Ako budemo igrali kako znamo mi ćemo se pitati za ishod utakmice", rekao je Jakšić, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vaterpolo savez Srbije.

"Nema šta da se priča oko Španije. Rezultati i igre govore sve, prvi su favorit. Ali, u bazenu to ništa ne znači. Svako ima svoje adute, a ponavljam u svaki meč ulazimo da samo sve od sebe i naravno da pobedimo", dodao je on.

Srpski vaterpolisti u ponedeljak utakmicom protiv prvaka sveta Španije počinju Svetsko prvenstvo u Fukuoki.

"Naš start je protiv prvog favorita u grupi. Španci godinama igraju zajedno. Igrali smo dva puta u skorije vreme, osetili smo ih i to može da bude naša prednost. Utakmica je jako bitna, pobeda bi nam otvorila lakši put u nastavku takmičenja", naveo je golman Branislav Mitrović.

I Sava Ranđelović je istakao da je Španija odlična ekipa, u kojoj se tačno zna ko šta radi.



"Perone, Munaris i Granados su perjanice. U svakoj utakmici sa njima smo imali šanse. Ne treba nam pritisak, tek je prva utakmica na prvenstvu. Da se osetimo i odigramo najbolje što možemo"
, rekao je Ranđelović.

Utakmica Srbija - Španija na programu je u ponedeljak od 13.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.