Nikić još dve godine u Vašašu

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 00:43

Nikić još dve godine u Vašašu

Srpski vaterpolo trener i nekadašnji reprezentativac Slobodan Nikić potpisao je novi ugovor sa Vašašom, objavio je mađarski klub.

Kako je saopšteno, 41-godišnji stručnjak se obavezao na vernost do juna 2026. godine.

Srećan sam i zahvalan rukovodstvu kluba što mi je ukazalo poverenje na još dve godine, tako da mogu da nastavim sa radom u veoma dobrom ambijentu. Naravno, već planiramo stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vezane za dalju budućnost, pregovori su vezani za stvari oko naredne dve sezone, ali sad je najvažnije da tim bude produktivan na proleće i da dodđe do zacrtanog cilja - finala u prvenstvu. Ovo bi mogla da bude još jedna prekretnica za tim, kao i moj trenerski posao, rekao je Nikić posle potpisivanja ugovora.

Nikić će još dve godine predvoditi "srpsku koloniju" u Vašašu, u kojem nastupajuz vaterplisti Strahinja Rašović, Sava Ranđelović i Nikola Dedović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.