Navijač koji je gurnuo sudiju u bazen: Nije bilo namerno, sapleo sam se

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2018, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač koji je gurnuo sudiju u bazen: Nije bilo namerno, sapleo sam se

Novosađanin koji je u subotu uveče u poslednjim sekundama vaterpolo utakmice između Vojvodine i Crvene zvezde, na zaprepašćenje svih prisutnih na bazenu na Klisi, gurnuo sudiju Marka Matijevića u bazen, posle privođenja u policiju pravdao se da to nije namerno uradio. Nakon date izjave, on je pušten.

Navijač Vojvodine je, kako saznajemo, rekao da ga je baš u tim trenucima kada je pred sam kraj meča, krenuo sa tribina prema izlazu, uhvatio grč u nozi, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se zbog toga sapleo i sasvim slučajno gurnuo arbitra u vodu.

Ovaj pedesettrogodišnjak je nešto kasnije otišao u svlačionicu i sudiji se izvinio zbog neprijatne situacije, pravdajući se da se sve dogodilo sasvim slučajno, i da mu to nije bila namera.

O onome što se desilo na bazenu, u policiji su, saznajemo, saslušani akteri ovog događaja, ali i svedoci. Pregledani su video snimci, a utakmicu je direktno prenosila i televizija.

O inidentu je obavešteno i nadležno tužilaštvo, koje je, po saznanjima "Novosti", tražilo da im se dostavi izveštaj, posle čega bi trebalo da se odluči hoće li protiv V. N. eventualno biti podneta neka prijava.

Inače, novosadska policija, kako saznajemo, iako je reč o javnom skupu, nije bila obaveštena o odigravanju vaterpolo utakmice u Novom Sadu. Meč je, navodno, imao neko drugo obezbeđenje.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.