Nais srušio lidera

Izvor: JužneVesti.com, 26.Feb.2017, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nais srušio lidera

Prvi put u godini u kompletnom sastavu i rezultati su već tu. Vaterpolo klub Nais je uspeo da u neizvesnoj završnici savlada lidera tabele Stari Grad sa 7:6, nanoseći im tek 2. poraz u sezoni.

Najefikasniji igrači bili su Naisov Nemanja Šilj i Beograđanin Srđan Čučković sa po 3 pogotka. Međutim, presudnu ulogu imao je golman domaćih Igor Lazić koji je čak 18 puta odbranio i tako dao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ogroman doprinos ovoj pobedi.

Nišlije su obezbedile trijumf najviše zahvaljujući prvom poluvremenu koje su odlično odigrali i u napadu i u odbrani, pa su primili svega 2 gola, naspram 5 ubačenih. Ipak, dugi deo igre, pogotovu 3. deonica su bili kritični, jer su domaći delovali kao da nemaju više snage ni za šta.

Na samom kraju meča, posle lošeg napada Naisa, Beograđani su izjednačili, a samo bod iz ove utakmice u kojoj su pokazali mnogo, nikako nije bio ono čime bi domaći vaterpolisti bili zadovoljni. To je sprečio Pavičić pogađajući za 7:6, a onda je u poslednjim sekundama, golman Lazić odbranio za veliku pobedu.

Stari Grad nije ekipa za potceniti, znali smo da će oni u drugom poluvremenu da dodaju gas, ali istrajali smo do kraja, nismo dozvolili da taj pad traje do kraja utakmice. Ovo je prvi put da smo kompletni i to je pravi nivo igre koji možemo da prikažemo. Izgarali smo i dali sve od sebe da popravimo utisak od prošlog poraza koji je bio jako bolan - rekao je Lazić.

Do plej-ofa je ostalo još 3 kola, a Nais ima šanse da dođe i do 2. pozicije, pogotovu ako nastave sa ovakvim igrama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.