Mladost ne odustaje od Vanje Udovičića

Izvor: Blic, 14.Sep.2010, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladost ne odustaje od Vanje Udovičića

Šanse da kapiten vaterpolo reprezentacine Srbije karijeru nastavi u Mladosti su 50 odsto, izjavio je za hrvatske medije direktor zagrebačkog kluba Tomslav Družak.

Prema njegovim rečima, klub ne pregovara direktno sa Udovičićem, već je u stalnom kontaktu sa njegovim ocem, koji živi u Puli.

"Sa Vanjom komuniciramo preko njegovog oca. Koncipirali smo ponudu i sada čekamo odgovor. Trebalo je da nam odgovore do danas, ali smo to pomerili do 16, kada ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rok da se prijave igrači za Evroligu", rekao je Družak za Indeks.

Direktor Mladosti kaže da za sada ništa nije završeno, ali da je umereni optimista.

"Sigurno je da bismo želeli da vidimo Vanju u našoj ekipi, ali ne želimo da poremetimo odnose ili da dodjemo u situaciju da ne možemo da ispunimo obveze. Ipak se radi se o jednom od najboljih igrača na svetu", rekao je Družak.

Komentarišući izjavu Udovičića da nije razgovarao sa ljudima iz Mladosti, prvi čovek kluba kaže da je to tačno.

"To je istina, jer je sve išlo preko njegovog oca. Smatrali smo da ne bi bilo korektno da sa igračem razgovaramo dok traje prvenstvo Evrope, a nakon toga je reprezentacija Srbije otputovala iz Zagreba", rekao je Družak.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.