Milorad Čavić otvorio prodavnicu opreme za vaterpolo i plivanje na Spensu

Izvor: 24sata, 09.Sep.2014, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milorad Čavić otvorio prodavnicu opreme za vaterpolo i plivanje na Spensu

Proslavljeni domaći plivač Milorad Čavić otvorio je juče prodavnicu opreme za vaterpolo i plivanje na Spensu.

''H2O SHOP'' otvorila je Plivačka akademija ''Milorad Čavić'' u nameri da građanima Novog Sada, koji je iznedrio neke od naših najboljih plivača i vaterpolista, ponudi najkvalitetniju opremu za bavljenje ovim sportom.

- Vojvodina ima najdužu tradiciju plivanja kao sporta, a ovo je prva prodavnica sa profesionalom opremom za vaterpolo >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << i plivanje. Svojim imenom stajem samo iza najkvalitetnijih brendova, a veliko mi je zadovoljstvo što ću sada češće dolaziti u Novi Sad – naglasio je Milorad Čavić.

Otvaranju prodavnice između ostalih prisustvovale su i mlade nade plivanja Mina Mastilović, Marko Lazić, Jovana Bogdanović i Igor Terzić.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.