LŠ: Radnički domaćin kvalifikacija

Izvor: B92, 23.Avg.2013, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Radnički domaćin kvalifikacija

Vaterpolo klub Radnički biće domaćin jednoj grupi u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a turnir će se u Kragujevcu igrati od 26. do 29. septembra.

Rivali Radničkom u borbi za plasman u elitno takmičenje biće ruski Volgograd, rumunska Oradea, crnogorska Budva, francuski Monpelje i nemački Hanover.

U grupi A, koja će igrati u Napulju, nalaze se sedmostruki šampion Evrope zagrebačka Mladost, francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marsej, holandski Šurman, ruski Kazanj, italijanska Akvakjara i prvak Malte.

Prvih pet ekipa iz obe grupe plasiraće se u drugu rundu kvalifikacija koja će se igrati od 11. do 13. oktobra.

Tu će svoj put ka odbrani titule šampiona Evrope početi Crvena zvezda, uz Pro Reko, Primorje, Solnok, i verovatno Vašaš.

LEN je direktno učešće u Ligi šampiona omogućio samo Partizanu, Jugu, Barseloneti, Špandauu, Breši, Olimpijakosu i Egeru.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LŠ: Radnički domaćin kvalifikacija

Izvor: Akter, 23.Avg.2013

Vaterpolo klub Radnički biće domaćin jednoj grupi u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a turnir će se u Kragujevcu igrati od 26. do 29. septembra

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.