JUGOSLAV VASOVIĆ: Svaka rečenica u kojoj je Soro pominjao Radnički je neistina

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 11:21

JUGOSLAV VASOVIĆ: Svaka rečenica u kojoj je Soro pominjao Radnički je neistina

Burna situacija u srpskom vaterpolu.

Direktor VK Radnički Jugoslav Vasović istakao je u saopštenju, u kojem odgovara direktoru Novog Beograda Slobodanu Sorou, da je svaka rečenica u kojoj Soro pominje klub iz Kragujevca neistina.

 Direktor vaterpolo kluba Novi Beograd Slobodan Soro saopštio je juče da očekuje od predsednika Vaterpolo saveza Srbije (VŠ) Viktora Jelenića da ima iste aršine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema svim klubovima. Istom prilikom izneo je više tvrdnji na račun VK Radnički i selektora Srbije Uroša Stevanovića.

- Ni sanjali nismo da će u našem gospodskom i trofejnom vaterpolu postojati rat saopštenjima, zato odmah ističemo da je ovo prvi put da se VK Radnički obraća javnosti Srbije. Bilo je već gluposti na račun našeg kluba, ali smo "preskakali" da se valjamo u tuđem blatu. Sada nećemo da ćutimo kako hiljadu puta izgovorena laž ne bi postala istina, a činjenice su u ovom slučaju lako proverljive - stoji u saopštenju koje je potpisao Vasović. 

Direktor Radničkog navodi da klub iz Kragujevca više ne želi da ćuti.

- Nekoliko puta smo čitali sramno obraćanje Slobodana Sora i nikako da opravdamo gluposti i laži koje je izrekao, te neka ih on pravda vaterpolo javnosti i zaljubljenicima u naš sport pred kojima smo svi zajedno odgovorni. Naš obraz je čist i takav će ostati. Zato ponavljamo da je svaka rečenica u kojoj je Soro pominjao Radnički neistina. Mi ćemo nastaviti da se borimo za vaterpolo, decu u bazenu i dobre rezultate našeg kluba i naše Srbije - istakao je Vasović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.