IDEALAN PARTNER: Radnički se protiv Pro Reka sprema za Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 18:18

IDEALAN PARTNER: Radnički se protiv Pro Reka sprema za Zvezdu

Vaterpolo praznik u Kragujevcu.

Vaterpolisti Radničkog u sredu od 20.30 časova dočekuju ekipu Pro Reka u okviru 12. kola Lige šampiona. Tim iz Kragujevca trenutno ima samo teoretske šanse da se plasira na fanjal-ejt Lige šampiona, pošto su šesti na tabeli grupe A sa devet osvojenih bodova.

Vaterpolista Radničkog Stefan Branković izjavio je na konferenciji za medije da njegov tim ima motiv da odigra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što bolje protiv italijanske ekipe.

- Iako smo mislima u polufinalnoj seriji sa Zvezdom, koja nam je trenutno najvažnija, svaka utakmica nam je bitna i nema sumnje da ćemo i u ovu ući maksimalno. Sigurno je da ćemo se i kroz ovaj meč spremati za Zvezdu, ali daleko od toga da nemamo motiv za Pro Reko. Naprotiv, to je jedan od najboljih vaterpolo klubova i uvek je čast igrati protiv njih. Imamo veliku želju da se nadmećemo sa najboljim igračima sveta i uvek se radujemo ovakvim mečevima - istakao je Branković.

Kragujevčani su prvu utakmicu izgubili sa velikom razlikom, ali i pored toga Branković ističe da je tim na početku susreta igrao onako kako želi.

- Mislim da su u tom momentu bili fizički spremniji, zaigrali su svoj prepoznatljivi presing, a kasnije nas slomili zonom. Presudilo je njihovo znanje i iskustvo. Izvukli smo pouke iz tog poraza i pre svega mislim da ne bi trebalo da imamo strah protiv te “em” zone, za koju smo se spremali cele sezone. Respektujemo ih, ali ne treba da ih se bojimo - zaključio je Branković.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.