Hrvati potopili Crnogorce i čekaju Srbiju u finalu

Izvor: Telegraf.rs, 18.Avg.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati potopili Crnogorce i čekaju Srbiju u finalu

Prvi finalista vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru je aktuelni olimpijski šampion, reprezentacija Hrvatske.

"Kockasti" su to pravo izborili trijumfom nad Crnom Gorom rezultatom 12:8 (4:3, 3:2, 1:1, 4:2) i tako obezbedili svojoj zemlji još jednu olimpijsku medalju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
U finalu, Hrvatska će igrati protiv boljeg iz duela Italija - Srbija.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Bušlje sa četiri gola, tri je postigao Šetka, a dva Lončar.

Kod Crnogoraca, istakli su se Ivović i Darko Brguljan sa po tri gola.

Hrvatski tim je mnogo bolje odigrao od početka meča. Vrlo brzo je stekao prednost 3:0, a iako su Crnogorci uspeli da uđu u egal u tri navrata (3:3, 4:4, 5:5), za nešto više ovoga puta nisu imali snage i kvaliteta.

Golovima Sukna, Macan, potom i Lončara "barakude" su onovo došle do velike prednosti i sačuvali je do kraja.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska preko Crne Gore do finala Olimpijskih igara

Izvor: Beta, 18.Avg.2016

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske plasirala se u finale Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, pošto je danas u polufinalu pobedila Crnu Goru sa 12:8 (4:3, 3:2, 1:1, 4:2).Hrvatska će u finalu braniti zlatnu medalju sa pobednikom duela Italija-Srbija, koji se igra kasnije večeras.Hrvatsku su do pobede...

Nastavak na Beta...

Brguljan: Srbija će razbiti Hrvatsku u finalu

Izvor: Mondo, 18.Avg.2016

Crnogorci su izgubili od Hrvatske u čpolufinalu vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama u Riju. Pročitajte šta je rekao jedan od najboljih crnogorskih vaterpolista...Foto: MN Press..Crnogorski vaterpolisti ni iz trećeg nisu uspeli puta da se plasiraju u finale Olimpijskih igara. Na turniru u Riju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.