Hrvati bez milosti protiv Argentine

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 10:09

Hrvati bez milosti protiv Argentine

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske započela je Svetsko prvenstvo pobedom nad Argentinom od 24:5.

Silovito su krenuli aktuelni prvaci Evrope na prvenstvu sveta u Fukuoki, koji se nisu štedeli protiv slabašne Argentine koja nije mogla da parira "Barakudama".

Da se "Gaučosima" sprema katastrofa moglo se naslutiti već posle prve četvrtine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju su Hrvati dobili sa 8:2.

Do kraja meča izabranici Ivice Tucka su igrali onoliko koliko im je trebalo, ali se prednost konstatno povećavala, da bi krajem trećeg perioda ona iznosila i 12 razlike.

Hrvatsku u sledećem kolu čeka mnogo teži posao, jer će u sredu igrati protiv Mađarske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora silovita – 35:10!

Izvor: B92, 17.Jul.2023

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobedom je započela Svetsko prvenstvo koje se održava u Fukuoki..."Ajkule" su bila bolje od Južne Afrike sa 35:10...Prvu četvrtinu su Crnogorci rešili u svoju korist sa 6:1, ali je zato rezultat u drugom periodu utakmice bio jasan pokazatelj odnosa snaga ove dve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.