Holanđanke i Mađarice u borbi za titulu

Izvor: RTS, 21.Jan.2016, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holanđanke i Mađarice u borbi za titulu

Ženske vaterpolo reprezentacije Holandije i Mađarske plasirale su se u finale Evropskog prvenstva u Beogradu, pošto su u polufinalima bile bolje od Španije, odnosno Italije.

Holandija je posle boljeg izvođenja peteraca pobedila aktuelnog prvaka Evrope Španiju sa 15:14, dok je u drugom polufinalu Mađarska prilično lako savladala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Italiju sa 10:5.
Holanđanke su do trijumfa predvodile Sabrina van der Slot i Jasmin Smit sa po dva gola, dok su se u selekciji Španije istakle Roser Tarago sa tri, kao i Bea Ortis i Ana Espar sa po dva gola.
U drugom polufinalu Mađarska je iznenađujuće ubedljivo savladala Italiju, a odlučujuću prednost Mađarice su stekle u trećoj četvrtini, koju su dobile sa 3:0.
Najefikasnija u selekciji Mađarske bila je Ana Ileš sa tri gola, a reprezentaciju Italije predvodila je Arijana Gariboti sa dva.
Finale Evropskog prvenstva za žene u kom se sastaju Holandija i Mađarska igraće se sutra od 20.15 u Beogradskoj areni, dok je meč za treće mesto zakazan za 18.45.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holandija i Mađarska u finalu EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2016

Ženske vaterpolo reprezentacije Holandije i Mađarske plasirale su se danas u finale Evropskog prvenstva u Beogradu, pošto su u polufinalima bile bolje od Španije, odnosno Italije...Holandija je posle boljeg izvođenja peteraca pobedila aktuelnog prvaka Evrope Španiju sa 15:14, dok je u drugom polufinalu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

EP - Holandija i Mađarska u finalu

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2016

Ženske vaterpolo reprezentacije Holandije i Mađarske plasirale su se danas u finale Evropskog prvenstva u Beogradu, pošto su u polufinalima bile bolje od Španije, odnosno Italije...Holandija je posle boljeg izvodjenja peteraca pobedila aktuelnog prvaka Evrope Španiju sa 15:14, dok je u drugom polufinalu...

Nastavak na Sportske.net...

Holanđanke i Mađarice u borbi za titulu

Izvor: Studio B, 21.Jan.2016

Ženske vaterpolo reprezentacije Holandije i Mađarske plasirale su se u finale Evropskog prvenstva u Beogradu, pošto su u polufinalima bile bolje od Španije, odnosno Italije...Holandija je posle boljeg izvođenja peteraca pobedila aktuelnog prvaka Evrope Španiju sa 15:14, dok je u drugom polufinalu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.