Golman Igor Lazić napustio Nais

Izvor: NTV.rs, 04.Jul.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Igor Lazić napustio Nais

Vaterpolo klub Nais u novoj sezoni više neće moći da računa na golmana Igora Lazića koji neće produžiti ugovor sa niškim klubom. Doskorašnji standardni prvotimac Naisa je posle dve sezone provedene na Čairu rešio da promeni sredinu, pa će tako od sledeće sezone braniti boje mađarskog Senteša, koji nastupa u Prvoj ligi. Lazić je za dve godine postao miljenik niške publike, koju je kupio odličnim odbrana, a dodatnu popularnost stekao je nakon spektakularnog pogotka protiv ŽAK-a, u decembru prošle godine na Čair.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Fejsal Mulić još dve godine u Minhenu 1860

Izvor: Akter, 04.Jul.2015

Srpski fudbaler Fejsal Mulić rekao je danas da je srećan što se potpuno oporavio od povrede leđa i da će sledeće sezone pokušati da sa svojim klubom Minhenom 1860 izbori plasman u Bundesligu.."Odsustvao sam tokom proleća zbog povrede, hvala Bogu, pa je sada sve u redu. Srećan sam u Minhenu,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.