Filipović ide u Pro Reko

Izvor: B92, 02.Sep.2009, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipović ide u Pro Reko

Talentovani srpski vaterpolo reprezentativac Filip Filipović ide u italijanski Pro Reko, pišu "Večernje Novosti":

Igor Milanović, novi strateg vaterpolista Partizana Rajfajzen, sa žaljenjem je konstatovao da u novoj sezoni neće moći da računa na levorukog reprezentativca. Legenda našeg sporta je sa ostalim zvezdama počeo pripreme.

„Direktor kluba Darko Udovičić mi je zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao da Filipović ide u Pro Reko. Krivo mi je i kao treneru žao što Filipović neće da igra za nas. Ostaje mi malo gorčine zbog načina na koji se Filip ponašao prema Partizanu. Ali, zaista mi je žao što neće biti sa nama", istakao je Milanović.

Najbolji strelac Svetskog prvenstva u Rimu, gde su naši osvojili zlato, nije želeo da govori o novom klubu. U utorak je samo posle odluke Suda VSS da ne prihvati njegov zahtev za raskid ugovora na štetu kluba potvrdio da ne odustaje od namere da napusti Banjicu. Novi klub moraće da plati Partizanu obeštećenje od 100.000 evra.

„Očekujem da se dogovorim sa matičnim klubom oko uslova za odlazak. Normalno, ukoliko je to moguće", ne ostavlja nikakvu dilemu Filipović.

Filip je govorio da i dalje ništa ne zna o svom budućem statusu. Samo je potvrdio da nije na pripremama crno-belih i da ima ponude.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.