Filipović: Nikada nismo imali težu grupu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2021, 16:58

Filipović: Nikada nismo imali težu grupu

Kapiten vaterpolo reprezenatcije Srbije Filip Filipović rekao je da je grupa na Olimpijskim igrama u Tokiju teška i da će grupna faza pokazati koliko ova selekcija može.

Vaterpolisti Srbije na olimpijskom turniru igraće u grupi A sa Crnom Gorom, Hrvatskom, Španijom, Australijom i Kazahstanom.

"Ako hoćeš da budeš prvi moraš sve da pobediš. Mislim da nikada nismo imali težu grupu. Čak ni Kazahstan ne sme da se računa kao slab rival. Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ostale da ne govorim, ali možemo da ždreb posmatramo i sa lepše strane. Grupa će nam pokazati koliko možemo. Moramo da iskoristimo prvo da prođemo, a zatim i da ostale utakmice dočekamo potpuno spremni. Ona grupa je daleko lakša, a sve četiri ekipe koje prođu imaju visoke ambicije",rekao je Filipović za Sportski žurnal.

U grupi B su SAD, Grčka, Japan, Italija, Mađarska i Južna Afrika, a prolaz iz grupe obezbediće četiri selekcije.

Na Olimpijskim igrama u Tokiju, koje su u programu od 23. jula do 8. avgusta, vaterpolisti Srbije brane olimpijsko zlato osvojeno 2016. godine u Rio de Žaneiru.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Filipović: Nikada nismo imali težu grupu

Izvor: B92, 23.Feb.2021

Kapiten vaterpolo reprezenatcije Srbije Filip Filipović rekao je da je grupa na Olimpijskim igrama teška i da će grupna faza pokazati koliko ova selekcija može.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.