Filipović: Nemam komentar, preživeli smo 33 sata puta

Izvor: N1 televizija, 02.Avg.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipović: Nemam komentar, preživeli smo 33 sata puta

Srpski vaterpolista Filip Filipović na svom sajtu je napisao da je vaterpolo reprezentacija Srbije u Brazil, gde će se održati Olimpijske igre, stigla posle 33 sata leta!

 Prosto je nejasno kako su organizatori dozvolili da najtrofejnija srpska reprezentacija putuje lou-kost kompanijom i toliko dugo, kada su ostali sportisti stigli za desetak sati leta.

"Završilo se i ovo putovanje za Montevideo, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u ovom slučaju za Rio. Preživeli smo 33 sata puta. Nemam komentar na naš odlazak lou kost kompanijom do Dubaija i posle 14 sati leta, ali je bitno da smo stigli', napisao je vidno ogorčen Filip Filipović i potom opisao mesto gde su smešteni srpski vateropolisti.

'Selo izgleda impozantno, sa nekim sitnim propustima koje ću vrlo brzo zaboraviti kada počne takmičenje. Upoznao sam se sa ostatkom olimpijskog tima, došli smo sa košarkašicama, a sigurno je da će druženje biti sve intenzivnije kako se bude povećavala naša delegacija", napisao je Filip Filipović u Olimpijskom dnevniku na svom sajtu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.