Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2012, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipović: Boli, ali proći će

Ne stišavaju se strasti nakon vaterpolo meča Srbije i Hrvatske (15:12) na Evropskom prvenstvu u Holandiji. U Srbiji slave pobjedu, a tamošnji mediji navode da je izvojevana protiv pregrubih susjeda koji su igrali "prljavo" posebno se osvrćući na raskrvavljeno lice Filipa Filipovića kojeg je udario Nikša Dobud.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA UDARANJE FILIPOVIĆA, HRVAT DOBUD KAŽNJEN SAMO JEDNIM MEČOM

Izvor: Kurir, 20.Jan.2012

AJNDHOVEN - Sramota..Za napad na najboljeg vaterpolistu sveta, javno iskazanu nemoć udaranjem Filipa Filipovića pesnicom u lice, Disciplinska komisija LEN-a kaznila je hrvatskog vaterpolistu Nikšu Dobuda,, samo sa jednom utakmicom neigranja..Filip: Boli, al’ će proći..Filip Filipović, žrtva...

Nastavak na Kurir...

Dobud: Filipović je dobio šta je i tražio

Izvor: Sportal.rs, 21.Jan.2012, 19:21

Nikša Dobud je žestoko udario Filipa Filipovića tokom meča Srbija - Hrvatska na Evropskom prvenstvu u Holandiji, međutim, on ne smatra da je taj potez bio previše senzacionalan kako je predstavljen u medijima.

Nastavak na Sportal.rs...

Glup potez i još gluplja izjava

Izvor: RTS, 21.Jan.2012

Nikša Dobud nimalo se ne kaje zbog krvničkog napada na Filipa Filipovića u bazenu u Ajndhovenu. Posle utakmice nisam imao kontakta sa njim, niti to želim, izjavio Dobud.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.