Festival vaterpola: Živko i Boba - šampioni zauvek! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Dec.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival vaterpola: Živko i Boba - šampioni zauvek! (VIDEO)

Spektakularan oproštaj dvojice legendarnih asova

Srpski vaterpolo i srpska reprezentacija oprostili su se od dva velika asa Živka Gocića i Slobodana Nikića, koji su u pravoj fešti, pred prepunim tribinama bazena Tašmajdan, rekli zbogom nacionalnom timu.

U čast dvojice legendarnih vaterpolista, koji su zajedno osvojili 55 medalja za naš nacionalni tim, priređena je manifestacija "Dani šampiona", >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koja je privukla mnogobrojne javne ličnosti i slavne sportiste, a kompletan događaj imao je humanitarni karakter, s obzirom da je kompletan prihod od preko 2.500 prodatih ulaznica išao za obolelog dečaka Andriju Petrovića.

"Ovo je najlepši dan u mom životu, hvala svima koji su došli, hvala igračima bez kojih ne bismo bili ovakvi. Želim mngo uspeha nacionalnom timu, da nastavi sa uspesima kao i do sada", rekao je Slobodan Nikić.

Na Tašmajdanu su bili Dejan Stanković, Predrag Danilović, Igor Milanović, Aleksandar Ćirić, Danilo Ikodinović, Jugoslav Vasović, Vanja Udovičić, Zoran Cvijanović, Aleksandar Radojičić, Andrija Milošević i drugi.

Odigran je revijalni meč između reprezentacije Srbije, koju je poslednji put kao kapiten predvodio Živko Gocić, dok je sa druge strane bio tim sveta koji su činili: Hristos Afrudakis (Grčka), Mlađan Janović, Aleksandar Ivović, Predrag Jokić, Miloš Šćepanović (Crna Gora), Marko Avramović , Slobodan Soro (Srbija), Paulo Obradović, Luka Lončar (Hrvatska), Deneš Varga, Daniel Varga, Gabor Kiš, Norbert Madaraš (Mađarska) i Lukaš Seman (Slovačka).

"U ovim trenucima, stvarno nisam pametan. Hvala svima od srca, prelepo je što je Tašmajdan ovako pun, hvala svima, pre svega momcima za sve ove godine. Hvala vaterpolo Savezu, kao i svim igračima koji su igrali za tim sveta i upriličili ovaj događaj", rekao je Gocić.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.