Izvor: HotSport.rs, 14.Jul.2017, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILIPOVIĆ PRENEO RAZOČARANJE ‘DELFINA’: Igrači nezadovoljni zbog odnosa Saveza prema njima

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je večeras da je njegova ekipa nezadovoljna odnosom čelnih ljudi Vaterpolo saveza prema igračima, ali da će o tome više govoriti kada se završi Svetsko prvenstvo u Budimpešti jer im je sada potreban mir.

– Postoji izuzetno nezadovoljstvo igrača zbog odnosa na relaciji čelnici Saveza igrača… Ali, odluka je da ne pričamo sada ništa pošto nas čeka jako bitno takmičenje i ne bismo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << to bili mi da krenemo sada nešto da komentarišemo i zato vas molim da bilo koga od igrača ne opterećujete“, rekao je Filipović novinarima na bazenu Sportskog centra ‘Milan Gale Muškatirović’ –
On je rekao da je njegova dužnost da iznese stav igrača.
– Postoji toliki kamen u stomaku i možda ne bi bilo fer da smo otišli sa tom gorčinom. Ja sam rekao, postoji nešto, ali sačekaćemo da se završi Svetsko prvenstvo, da to probamo na najbolji mogući način da odradimo. Trebalo je u nekom drugom duhu da budemo ispraćeni – dodao je on.
Filipović je naveo i da se nada da se ‘neće previše pričati o tome’.
– Nadam se da se neće previše pričati o ovome, ne treba nam medijska pažnja, treba nam samo mir kad već nemamo od strane drugih da makar imamo sa vaše strane – poručio je Filipović novinarima.
On je rekao da je predstojeće Svetsko prvenstvo jako bitno.
– Idemo da osvojimo Svetsko prvenstvo, ne da ga odbranimo, ne da igramo kao olimpijski šampioni nego kao 13 momaka sa ovim stručnim štabom koji imaju želju da se dokazuju, da igraju i da pokažu da se u Srbiji igra kvalitetan vaterpolo – rekao je Filipović.
Svetsko prvenstvo održaće se od 15. do 30. jula u Budimpešti, a Srbija brani titulu.
The post FILIPOVIĆ PRENEO RAZOČARANJE ‘DELFINA’: Igrači nezadovoljni zbog odnosa Saveza prema njima appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filipović: Odnosi sa Savezom loši, ali o tome posle SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2017

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je večeras da su igrači veoma nezadovoljni saradnjom sa rukovodstvom saveza, ali da će o tome detaljnije posle prvenstva sveta u Budimpešti..."Odnosi na relaciji igrači - čelnici saveza nisu dobri. Osećamo se kao da imamo kamen u stomaku.Dogovorili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Filipović: Loš odnos Saveza prema igračima

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Jul.2017, 15:34

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je uoči Svjetskog prvenstva u Mađarskoj da među igračima državnog tima vlada nezadovoljstvo zbog odnosa Vaterpolo saveza Srbije prema njima.Svjetsko prvenstvo će se održati od 17. do 29. jula u Budimpešti, a Srbija brani titulu. Ipak,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.