Delfini ubedljivi protiv Rumunije u Subotici

Izvor: RTS, 19.Feb.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delfini" ubedljivi protiv Rumunije u Subotici

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je u Subotici selekciju Rumunije sa 13:6, u trećoj utakmici Grupe D Evropa kupa. Naredni meč "delfini" igraju 12. marta u Hrvatskoj.
Srbija je i ovaj meč igrala u kombinovanom sastavu, pa je selektor Dejan Savić imao priku da isproba neke mlade igrače, koji su budućnost srpskog vaterpola.

"Delfini" su prvu četvrtinu dobili rezultatom 3:1 i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nagovestili da će lako izaći na kraj sa selekcijom Rumunije.
Do poluvremena, prednost Srbije iznosila je 7:2, da bi u drugom poluvremenu izabranici Dejana Savića, najpre zahvaljujući odličnoj odbrani, stigli do ubedljivog trijumfa.
Najefikasniji je bio Mandić sa tri gola, a po dva su dali Janković, Lukić i Drašović.
Srbija je sada prva u grupi sa osam osvojenih bodova, Hrvatska je druga sa sedam, dok je Rumunija bez bodova.
Srbija i Hrvatska su obezbedile plasman na Završni turnir Evropa kupa, koji je i kvalifikacioni za Svetsku ligu, čiji će se Završni turnir odigrati u Beogradu.
Poslednji meč u Grupi D, Srbija igra protiv selekcije Hrvatske u Sisku 12. marta.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MOĆNI I PODMLAĐENI DELFINI: Srpski vaterpolisti deklasirali Rumuniju, sa Hrvatima za prvo mesto

Izvor: Kurir, 19.Feb.2019

Vaterpolo reprezentacija Srbije u podmlađenom sastavu pobedila je danas Rumuniju u Subotici sa 13:6, u trećem kolu Grupe D Evropa kupa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.