Delfini u Kečkemetu uhvatili zalet za Budimpeštu

Izvor: N1 televizija, 09.Jul.2017, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Delfini' u Kečkemetu uhvatili zalet za Budimpeštu

Vaterpolo reprezentacija Srbije završila je pripreme u Kečkemetu i u toku dana vratiće se u Beograd, gde će narednih dana trenirati pre puta u Budimpeštu, na Svetsko prvenstvo.

Srpski vaterpolisti su u Kečkemetu imali izvanredne uslove i u pogledu smeštaja i u pogledu samog treninga. Sa domaćinom se radilo prva tri dana, a zatim je Dejan Savić sa svojim izabranicima samostalno trenirao.

Sve je bilo zaista jako dobro. Odradili smo što smo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zamislili. Nastavljamo 12. jula uveče na bazenu na Dorćolu“, kratko je rekao Savić.

I igrači su zadovoljni urađenim u prethodnom periodu pre zaleta za odbranu svetskog zlata.

Sve je po planu, odradili smo tri treninga sa Mađarima i svidelo mi se kako smo izgledali u tim mečevima, što ništa ne znači za predstojece prvenstvo. A onda smo se okrenuli nama i vežbali sta bi moglo da nas očekuje od drugih ekipa. Takođe smo sa trenerom Aleksandrom Janikom odradili nekoliko jakih teretana i naravno brojne plivacke kod Vladimira Pavlovića. Ostalo su bili taktički i milsim da je sve urađeno što je zamišljeno“, istakao je Sava Rađenović.

Igračima je pored velikog gostoprimstva Mađara u sećanju ostao i detalj kada su ih na jednom treningu skandiranjem "Srbija, Srbija" pozdravilo oko stotinak dečaka i devojčica iz Kečkemeta. Vaterpolsti su za trenutak prekinuli trening, otpozdravili mahanjem i zatim nastavili sa radom.

Do odlaska u Budimpeštu sparinga više neće niti, već će srpski vaterpolisti trenirati samostalno.

Prvu utakmicu Srbija igra sa Južnom Afrikom 17. jula, dva dana kasnije zakazan je susret sa Španijom i 21. jula možda i najvažniji meč u grupi sa Grčkom.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.