Delfini trenirali u Rijeci, spremaju revanš Crnoj Gori

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2018, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delfini" trenirali u Rijeci, spremaju revanš Crnoj Gori

Vaterpolisti Srbije trenirali su danas na bazenu Kantrida u Rijeci, uoči utakmice sa Crnom Gorom, na početku Evropa kupa.

Kako se navodi, umorni od osmočasovnog puta srpski vaterpolisti su odmah trenirali na bazenu Kantrida, u kojem će u četvrtak uveče od 20.30 igrati protiv Crne Gore u prvom kolu finalnog turnira Evropa kupa.

"Nedavno je Crna Gora bila bolja od nas i nadam se revanšu. Sada smo jači mada vidim i da su oni doveli nove kvalitetne igrače poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Radovića i Šćepanovića. U svakom slučaju očekujem odličnu utakmicu, pobeda bi nam mnogo značila", rekao je reprezentativac Gavril Subotić, preneo je Vaterpolo savez Srbije.

Pre toga U Grupi B igraće Hrvatska i Francuska. U Grupi A turnir počinje duelom Mađarske i Grčke, a zatim sledi utakmica Španije i Italije.

U saopštenju se navodi da je kompletno rukovodstvo Evropske federacije vodenih sportova u Rijeci i da se tokom turnira očekuje niz sastanaka.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Delfini" bolji od Crne Gore

Izvor: RTS, 05.Apr.2018, 12:56

Vaterpolisti Srbije savladali su selekciju Crne Gore sa 9:5 u meču prvog kola grupe A završnog turnira Evropa kupa u Rijeci. . Iako u kombinovanom sastavu, Srbija je uspešno startovala na finalnom turniru Evropa kupa u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.