Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Okt.2012, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Udovičić podnio ostavku!

Dejan Udovičić više nije selektor vaterpolo reprezentacije Srbije! Trofejni stručnjak i aktuelni trener Radničkog iz Kragujevca je odlučio da podnese ostavku poslije šest godina uspješne saradnje. Udovičić je podnio je ostavku na lični zahtjev prije početka današnjeg sastanka sa igračima i rukovodstvom nacionalnog saveza (VSS) u Beogradu. Predsjednik VSS Velibor Sovrović prihvatio je ostavku selektora državnog tima, prenose "Novosti". VSS navodi da su na sastanku pojašnjena sva sporna pitanja. Igrači su dali punu podršku radu čelnika VSS, pokazali punu slogu u svim pitanjima i izjavili da se neće miješati u izbor novog selektora. Takođe su istaknuti želja i Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/ostalo/dejan-udovicic-podnio-ostavku.html)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Udovičić odgovorio saopštenjem

Izvor: B92, 30.Okt.2012, 17:06

Dan posle raskida saradnje sa vaterpolo savezom Srbije dosadašnji selektor Dejan Udovičić obratio se javnosti saopštenjem...Udovičić je naveo da na sastanak nij edošao sa namerom da napusti funkciju, ali da se razočaran atmosferom odličio na taj čin...Saopštenje Dejana Udovičića prenosimo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.