Dejan Savić: Izuzetno MOKRA predstava (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Jun.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Savić: Izuzetno MOKRA predstava (VIDEO)

Selektor Srbije u svom stilu komentarisao finale Svetske lige, odigrano po kijametu na "Tašmajdanu".

Foto: MONDO/Predrag Vujić Dejan Savić

Po nevremenu koje je pogodilo Beograd i "potopilo" sve koji su se našli na otvorenoom u glavnom gradu Srbije, naša vaterpolo reprezentacija ostvarila je veliki uspeh.

Pobedila je Hrvatsku i plasirala se na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Olimpijske igre!

Posle utakmice, selektor "delfina" čestitao je svom timu, a istakao da je zahvalan svima koji su bili na "tašu".

"Pre svega, izuzetno mokra predstava za sve nas. Sem utakmice, odnosno stvarno velike pobede, želim da na prvo mesto stvarno stavim publiku, koja je ostala po ovakvom vremenu i ispratila kraj utakmice, uz sjajno bodrenje. Ispratili su momke koji su zaslužili ovakvu pobedu i korak ka Olimpijskim igrama"

"Čestitam prvo mesto i zlatnu medalju. Pojedincima želim lep odmor", dodao je on.

Upitan za tok meča i tešku situaciju posle serije Hrvata u drugom delu, Savić je rekao da je finale bilo "lepa utakmica, po lošem vremenu".

"Bile su oscilacije sa obe strane. Jesmo bili u 'nokdaun', ali smo uhvatili priključak, pa su oni bili u 'nokdaun'. Kasnije se igralo za gol, pa je bila divna utakmica po lošem vremenu", dodao je trofejni selektor.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.