Daćemo sve od sebe da osvojimo zlato

Izvor: Beta, 15.Avg.2014, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daćemo sve od sebe da osvojimo zlato

BEOGRAD, 15. avgusta 2014. (Beta) - Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić rekao je u opetak da predstojeći FINA kup u Kazahstanu nema rezultatski značaj, ali da će Srbija kao i na svim velikim takmičenjima ići na zlato.

"Na FINA kupu treba da se pokaže naša budućnost, na mladim igračima je da se zalaganjem i borbenošću približe prvom timu. Srbija tradicionalno na velikim takmičenjima ide na najviša odličja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << ali ovo takmičenje nama rezultatski nije bitno što ne znači da nećemo dati sve od sebe da osvojimo zlato", rekao je Savić novinarima u Beogradu.

Takmičenje na FINA kupu počinje 19. avgusta, a Srbija će nastupiti u podmladjenom sastavu, odnosno od igrača koji su u Budimpešti osvojili titulu šampiona Evrope igraće samo Sava Randjelović i Dušan Mandić.

Vaterpolisti Srbije u petak su trenirali na otvorenim bazenima Sportskog centra Košutnjak zajedno sa sparing partnerom, selekcijom SAD.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.