Dača kaže da mi nismo zaslužili, ova deca jesu

Izvor: B92, 31.Dec.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dača kaže da mi nismo zaslužili, ova deca jesu"

Ključni izazovi za vaterpolo reprezentaciju Srbije slede u godini koja je pred nama, kada će pokušati da stignu do toliko željenog zlata na Olimpijskim igrama.

Osim toga, pokušaće da odbrane evropsku krunu na kontinetalnom šampionatu, koje je na programu u beogradskog Areni od 10. do 23. januara.

Mi imamo ozbiljan kontinuitet osvajanja medalja od 2000. godine, ostvarujemo izuzetne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultate na reprezentativnom planu, s tim što su uspehe nacionalnog tima pratili i uspesi na klupskom nivou. S druge strane, reprezentacija je nastavila da održava taj kontinuitet, dok su klubovi pretrpeli dosta poraza. Krajnje je poražavajuće stanje u kom nam se klubovi nalaze i pitanje je dokle to tako može da traje", kaže Dejan Savić za B92.

Kompletan razgovor sa selekorom vaterpolo reprezentacije Srbije pročitajte u rubrici INTERVJUI.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.