DOK ANA NASTUPA U CRNOJ GORI: Nikola Rađen u šopingu sa ćerkom

Izvor: Kurir, 12.Jul.2015, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK ANA NASTUPA U CRNOJ GORI: Nikola Rađen u šopingu sa ćerkom

BEOGRAD - Srpski vaterpolista Nikola Rađen trenutno se nalazi u Beogradu, a mediji su ga zatekli kako šopinguje sa ćerkom Teom.

Svetska federacija za vodene sportove (FINA) suspendovala je u maju srpskog vaterpolo reprezentativca zbog pozitivnog testa na kokain. On je nedavno pozvao sve sportiste da ne ponove njegovu grešku.

Pošto se trenutno ne bavi vaterpolom Nikola je odlučio da slobodno vreme provede sa ćerkama Teom i Ninom, dok njegova supruga Ana Kokić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ima poslovne obaveze u Crnoj Gori. Ana je sve vreme bila uz Nikolu dok je čekao odluku koliko će biti kažnjen zbog korišćenja kokaina.

Mediji su uhvatili Nikolu kako šopinguje sa ćerkom Teom. Nikola je pored obilaženja radnji posvetio vreme ćerki, koju je vodio na sladoled, potom u igraonicu, a nakon toga mu je ona pravila društvo u šopingu.

(alo.rs)
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.