DO ZLATA KROZ GRUPU SMRTI: Srbija na startu igra protiv Mađarske, Španije i Hrvatske

Izvor: Kurir, 09.Mar.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DO ZLATA KROZ GRUPU SMRTI: Srbija na startu igra protiv Mađarske, Španije i Hrvatske

Vaterpolo reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj sa selekcijama Francuske, Španije, Hrvatske, Mađarske i Nemačke

BUDIMPEŠTA - Vaterpolo reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj u Grupi B sa selekcijama Francuske, Španije, Hrvatske, Mađarske i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nemačke.

Žrebom je odlučeno i da će se u Grupi A takmičiti Rumunija, Italija, Crna Gora, Grčka, Gruzija i Rusija.

"Jasno je da je naša grupa po kvalitetu mnogo jača, ali to ništa ne znači. Nama je najvažnije da u grupi kreiramo formu za najvažnije mečeve. Treba izdržati eleiminacione mečeve i stići u polufinale i tada prikazati što je moguće bolju partiju", rekao je selektor Dejan Savić.

Evropsko prvenstvo na programu je od 14. do 27. jula u Budimpešti, a Srbija brani titulu osvojenu pre dve godine u Ajndhovenu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.