Ćorluka zaštitio glavu vaterpolo kapicom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćorluka zaštitio glavu vaterpolo kapicom! (foto)

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka još uvek ima problema sa povredom glave koju je zadobio u duelu sa Turskom pa je u drugom poluvremenu meča sa Česima iskoristio vaterpolo kapicu da zaštiti ranu.

Jako interesantna slika zabeležena je u drugom poluvremenu duela Hrvatske i Češke, pošto se defanzivac "Vatrenih" Vedran Ćorluka iz svlačionice vratio sa vaterpolo kapicom na glavi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Hrvatski reprezentativac zadobio je veliku posekotinu na glavi u meču sa Turskom ali mu to nije smetalo da završi meč prvog kola i da danas izađe na megdan Česima.

Rana je duboka i lekari su uzeli u obzir sve opcije kako bi Ćorluku zaštitili od novog povređivanja ali je uprkos svim naporima rana ponovo prokrvarila.

Verujemo da je Vedran Ćorluka odlučio da zaštiti glavu vaterpolo kapicom kako u živom prenosu gledaoci ne bi videli krv jer je to nešto što UEFA ne dozvoljava.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FOTO-UBOD: Česi se zabrinuli kada su videli vaterpolistu na terenu, tad ne bi imali nikakve šanse (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Jun.2016

Češka je uspela da izbori bod na fudbalskom terenu protiv Hrvatske, što bi bilo nemoguće u vaterpolu i bazenu.. . Vedran Ćorluka je meč sa “knedličkama” počeo sa povredom glave zarađenom na utakmici sa Turskom, a kako mu je rana prokrvarila protiv Češke morao je da nađe zaštitu. Sa klupe...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.