Čair spreman za vaterpolo meč Srbija-Australija

Izvor: RadioCity.rs, 13.Jun.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čair spreman za vaterpolo meč Srbija-Australija

Interesovanje Nišlija za meč vaterpolo selekcija Srbije i Australije je veliko, i već je podeljen značajan broj karata. Iako je ulaz na utakmicu koja se odigrava u sredu, 14. juna, od 19 i 30 sati, na bazenu “Čair” besplatan, neophodno je da posetioci imaju karte.
Svi zainteresovani za ovaj spektakl u Nišu, svoju ulaznicu mogu da preuzmu na biletarnici bazena u utorak, kao i na dan odigravanja utakmice u sredu, od 11 do 19 sati.
Nišlije sa kojima smo razgovarali >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << sa nestrpljenjem očekuju da na Čairu vide aktuelne olimpijske, svetske, evropske šampione, osvajače Svetskog kupa i branioce trofeja Svetske lige.
„Normalno da ću doći na bazen i gledati meč, dolaze najbolji vaterpolisti, treba ih bodriti iz Niša, a šta drugo možemo da očekujemo nego pobedu“, kaže Nišlija.

„Jedva čekam sutrašnju utakmicu, takvi događaji su neophodni našem gradu i nadam se da će ih više biti u budućnosti“, priča mladić.
Podsetimo, domaći vaterpolisti će, u sklopu priprema za odbranu trofeja u Svetskoj ligi, odigrati u Nišu, Kruševcu i Kragujevcu prijateljske utakmice protiv Australije, kao pripreme pred Završni turnir Svetske lige u predgrađu Moskve. Završni turnir Svetske lige igra se od 20. do 25. juna u Rizi, a Srbije se nalazi u grupi sa SAD, Italijom i Kazahstanom.

Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.