Bogat program na Tašu tokom raspusta

Izvor: Blic, 29.Dec.2010, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogat program na Tašu tokom raspusta

Za vreme zimskog školskog raspusta, od 3. do 17. januara, sportsko-rekreativni centar „Tašmajdan“ pripremio je brojne programe i akcije za rekreaciju i obuku školaraca.

U saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu učenicima osnovnih i srednjih škola, uz đačku knjižicu su na raspolaganju razni programi na zatvorenom plivalištu SRC „Tašmajdan".

Svakog radnog dana od 10.30 do 11.30 časova održavaće se program „Sportsko plivanje", od 11.30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do 13 na redu je „Igrajmo vaterpolo i zimi", od 14 do 15.30 časova đaci će se družiti u okviru programa „Raspust na bazenu", dok će na malom bazenu od 9 do 12 časova deca moći da u tri grupe od po sat vremena, nauče da plivaju u okviru programa „Naučite da plivate na Tašu".

Ljubitelji kolektivnih sportova imaće priliku da koriste salu na drugom spratu Tašmajdana gde će se radnim danima od 10 do 11 časova i od 11 do 12 sprovoditi programi „Košarka za sve", a od 14 do 15 časova i od 15 do 16, „Odbojka za sve".

SRC „Tašmajdan” je za školarce obezbedio besplatne termine klizanja u Ledenoj dvorani „Pionir” u periodu od 3. do 6. januara i 10. do 12. januara, i to u terminima od 12 do 13.30 časova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.