Bivši prvak Evrope na premijeri Triglav lige u Kragujevcu

Izvor: KGsport.info, 07.Okt.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši prvak Evrope na premijeri Triglav lige u Kragujevcu

Posle pobede nad beogradskim Partizanom (8:4), Radnički iz Kragujevca odigraće i prvi meč  pred svojom publikom u Triglav vaterpolo ligi, a prvi gost u kragujevačkom „Parku“ biće splitski POŠK, u sredu, od 18.30 časova.
Ovaj klub, sa tradicijom dužom od 70 godina, imao je dosta uspona i padova, a vrhunac je doživeo 1999. godine, osvajanjem Evrolige. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info <<
Poput Radničkog, Splićani su upisali trijumf na startu, protiv crnogorske Budve, rezultatom 11:8.
- POŠK je dosta promenio sastav u odnosu na prošlu sezonu. Ova utakmica i naredna sa Budvom poslužiće nam za uigravanje i podizanje nivoa forme, kako bismo spremno dočekali drugi krug kvalifikacija. Trenutno nam je akcenat na Ligi šampiona i daćemo sve od sebe da se plasiramo u treću rundu. Pozivam publiku da nas u što većem broju podrži na ovosezonskom debiju u „Parku“ – rekao je Uroš Stevanović, trener Radničkog.
Ulaznice za ovu utakmicu već su u prodaji, po ceni od 200 dinara, na info pultu zatvorenog bazena Sportskog centra „Park“.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spektakl u Kragujevcu, dolaze Splićani!

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2014

Posle startne pobede nad Partizanom u regionalnoj ''Triglav ligi'', vaterpolisti kragujevačkog Radničkog u sredu će odigrati meč drugog kola protiv splitskog POŠK-a.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.