Beograd domaćin završnog turnira Svetske lige

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd domaćin završnog turnira Svetske lige

Vaterpolo savez Srbije (VSS) i grad Beograd biće domaćini finalnog turnira Svetske lige 2019. godine, saopštila je danas Svetska plivačka federacija (FINA).

Finalni turnir Svetske lige igraće se od 18. do 23. juna 2019.

"Veliki je to dogadjaj za naš savez. Ujedno to je i priznanje za vrhunsku organizaciju proteklih nekoliko takmičenja u nadležnosti FINA.

Ljubitelji vaterpola će moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da vide osam vrhunskih reprezentacija, a sa takmičarske strane važan je podatak da prvak turnira dobija olimpijsku vizu. To je naš glavni cilj"
, rekao je predsednik VSS Viktor Jelenić.

Srbija je jedini put bila domaćin Svetske lige 2010. godine u Nišu kada je nacionalni tim osvojio prvo mesto.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BORBA ZA OI: Beograd domaćin završnog turnira Svetske lige

Izvor: Večernje novosti, 14.Dec.2018

Ljubitelji vaterpola će moći da vide osam vrhunskih reprezentacija, a sa takmičarske strane je važan podatak da pobednik dobija olimpijsku vizu - poručio je Jelenić Vaterpolo savez Srbije (VSS) i grad Beograd biće domaćini finalnog turnira Svetske lige 2019. godine, saopštila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.