Automobili za Štefaneka i VSS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobili za Štefaneka i VSS

Olimpijski šampioni Davor Štefanek i vaterpolo reprezentacija Srbije dobili su danas od kompanije FIAT po automobil marke 500L posle zlatnih medalja na Igrama u Rio de Žaneiru.

Direktorka FIAT-a za Srbiju Silvija Verneti uručila je ključeve rvaču Štefaneku i najmlađem članu "delfina" Nikoli Jakšiću.

"Ponosni smo što predstavljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najbolje sportiste Srbije. Čestitala bih celom olimpijskom timu na rezultatima u Riju. FIAT se povezuje sa uspešnim sportistima i drago nam je što smo deo svega ovoga", rekla je Verneti u prostorijama FIAT-a u Beogradu.

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Đorđe Višacki zahvalio se italijanskoj kompaniji FIAT na podršci.

"Veliko je zadovoljstvo biti ovde, pre četiri godine smo započeli saradnju. Iako je FIAT strana firma svi u Srbiji je doživljavaju kao nacionalni brend. Promovisali su vrednosti koje su nama bliske srcu, a današnji događaj je kruna saradnje. FIAT je pravi prijatelj srpskog sporta", poručio je Višacki.

Državni sekretar za sport Predrag Peruničić je naglasio da su srpski olimpijci na pravi način predstavljali zemlju na Olimpijadi u Riju.

"Prolazi i ova sportska godina i zahvalio bih se svim srpskim olimpijcima na nastupu u Riju, posebno osvajačima medalja. Dostojno su predstavljali zemlju i navikli smo na njihove brojne uspehe. Već počinju pripreme za naredne Igre u Tokiju", zaključio je Peruničić.

Događaju su prisustvovali i reprezentativka Srbije Andrea Arsović, biciklista Ivan Stević i radnici FIAT-a.


Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.