Sankcije bolje od slanja oružja

Izvor: B92, 03.Feb.2015, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sankcije bolje od slanja oružja

SAD veruju da su ekonomske sankcije najbolji način da se utiče na Rusiju povodom ukrajinske krize , izjavio je danas visoki zvaničnik Bele kuće.

Kako prenosi Rojters, on je dodao da slanje oružja Ukrajini ne bi nužno rešilo problem.

Zamenik savetnika Bele kuće za nacionalnu bezbednost Ben Rouds je u intervjuu za CNN rekao kako sankcije mogu najviše da utiču na Rusiju "jer zadiru duboko u rusku ekonomiju", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi Rojters.

U odgovor na komentare nekih visokih američkih zvaničnika kako Vašington razmatra slanje oružja Ukrajini, Rouds je istakao kako Bela kuća ne misli da je odgovor na krizu u Ukrajini jednostavno u tome da joj se šalje oružje za borbe protiv proruskih snaga.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bela kuća: Sankcije najbolje oružje protiv Rusije

Izvor: Blic, 03.Feb.2015

SAD veruju da su ekonomske sankcije najbolji način da se utiče na Rusiju povodom ukrajinske krize i da slanje oružja Ukrajini ne bi nužno rešilo problem, izjavio je danas visoki zvaničnik Bele kuće Ben Rouds...Zamenik savetnika Bele kuće za nacionalnu bezbednost Ben Rouds je u intervjuu za Si...

Nastavak na Blic...

SAD: Sankcije efikasnije od naoružavanja Ukrajine

Izvor: RTS, 03.Feb.2015

Visoki zvaničnik Bele kuće Ben Rouds kaže da SAD veruju da su ekonomske sankcije najbolji način da se utiče na Rusiju povodom ukrajinske krize i da slanje oružja Ukrajini ne bi nužno rešilo problem. . Zamenik savetnika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.