(VIDEO) OVO JE HEROJ SRBIJE: Stefan Mitrović spustio albansku zastavu na zemlju!

Izvor: Press, 15.Okt.2014, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OVO JE HEROJ SRBIJE: Stefan Mitrović spustio albansku zastavu na zemlju!

Zastavu je vrlo brzo uhvatio i spustio reprezentativac Srbije Stefan Mitrović, koji je tako postao heroj nacije. Navijači su na tribinama sa oduševljenjem pozdravili njegov potez.
Fudbalska utakmica između reprezentacije Srbije i Albanije prekinuta je u 42. minutu posle serije incidenta i provokacije gostujućih navijača.

Tada se iznad stadiona Partizana pojavila mala letelica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na daljinsko upravljanje koja je iza sebe vukla mapu velike Albanije uz fotografije osnivača moderne albanske države i prvog premijera Ismaila Ćemaljija i Ise Boljetinija, albanskog nacioanliste.

Međutim, zastavu je vrlo brzo uhvatio i spustio reprezentativac Srbije Stefan Mitrović, koji je tako postao heroj nacije. Navijači su na tribinama sa oduševljenjem pozdravili njegov potez, ali je odmah usledila nova provokacija gostiju.
Naime, albanski igrači su pokušali da mu oduzmu zastavu pa je došlo i do koškanja na terenu.
Nemiri su se preneli i na tribine, pojedini navijači su ušli na teren, pa je sudija Martin Etkinson prekinuo utakmicu.

Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Incident,   Partizan

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ALBANCI NAM SE PODSMEVAJU: Srbi, hvala vam na tri laka boda!

Izvor: Kurir, 15.Okt.2014

TIRANA - Albanski sportski portali očekuju da će njihova fudbalska reprezentacija dobiti prekinuti meč sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine službenim rezultatom 3:0...Utakmica na stadionu Partizana između Srbije i Albanije prekinuta je u 42. minutu, pošto je došlo do...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.